От опитите на Ангела на смъртта“ - д-р Йосиф Менгеле, и

...
От опитите на Ангела на смъртта“ - д-р Йосиф Менгеле, и
Коментари Харесай

От опитите на "Ангела на смъртта" и днес ще ви побият тръпки! Инжектиране с рак и заразяване с чума са едни от най-меките му опити

От опитите на „ Ангела на гибелта “ - доктор Йосиф Менгеле, и през днешния ден ни побиват тръпки. Само част от неговите опити са били инжектиране на багра в очите на деца и търсене на „ рецептата “ за основаване на сиамски близнаци, написа All That Is Interesting, представен от Вести бг.
Във видеото разберете повече за един ужасяващ опит с деца

В концентрационния лагер „ Равенсбрюк “ успеваемостта на сулфонамидите, химиотерапевтични синтетични антибиотици, неведнъж е тествана върху пандизчиите:

За да се симулират пострадвания от бойното поле, ръцете и краката на обектите са порязвани надълбоко и притока на кръв към раната е спиран.

След това раните са съзнателно инфектирани с бактерии и натърквани с натрошено стъкло.

Нацистките учени несъмнено са заслужили участта, която сполетява множеството от тях след края на Втората международна война.

За жал обаче те не са единствените жестоки експериментатори по света.

Как един скришен японски отряд убива стотици хиляди хора

През 1931 година отряд 731 към Японската войска е основан като екип по предварителна защита на болестите, само че през 1935 година получава напълно противоположна на това задача, а точно да създаде ужасяващи биологически оръжия, с които да порази света.

Японците отприщват пандемии на антракс и холера, само че това не е най-лошото. Един от най-големите удари на отряда е в Манджурия, където бълхи, инфектирани с чума, довеждат до гибелта на най-малко 580 000 души.

Съединени американски щати тества химическо оръжие върху свои жители

Албърт Клигман е американски кожен лекар, който от 1951 година работи в пенсилвански затвор. Осъзнавайки капацитета на пандизчиите и приноса, който те могат да имат за науката, Клигман бързо загърбва лекарската нравственос.

Той инжектира пандизчии с диоксин, главният химикал, прочут още като Агент Ориндж, който армията на Съединени американски щати употребява в хербицидната си стратегия по време на Виетнамската война. Целта на Клигман е да тества нови медикаменти и способи за битка с кожните болести.
В продължение на 23 година ученият получава спонсориране от Американската войска и огромни компании като „ Johnson & Johnson “, с цел да изследва резултата на едни от най-опасните химикали върху пандизчии, които сякаш са създали своя „ осведомен избор “ да вземат участие.
До края на кариерата си като злобен експериментатор Клигман заразява стотици пациенти с херпес, стафилококус ауреус, тинеа педис и други гъбични инфекции и кожни болести.

Да инжектираш хора със съставките на атомна бомба

Като част от програмата за развиване на нуклеарните оръжия в Съединени американски щати нищо неподозиращи бойци и пациенти на чикагска болница са инжектирани с един от главните химични детайли в атомната бомба – плутоний. Съвсем предстоящо единствено един на всеки четири души оцелява, с цел да разбере какво му е сторено.

Д-р Корнелиъс Роудс пък инжектира пуерториканци с кафези в напреднал етап на рак, с цел да следи резултатите.

Неговото мнение и претекстовете за опитите са непокътнати в записка, която самият той е написал: „ Пуерториканците са най-мръсните, мързеливи, деградирали и крадливи хора, които в миналото са населявали Земята. Направих всичко по силите си, с цел да дам началото на изтребването им, като убих осем от тях и инжектирах доста други с рак “.

Във видеото разберете повече за опита „ Човекът маймуна “:



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР